TOIDUTUURID

Toidutuurid kombineerivad Eesti köögi ja meelelahutuse. Peamiselt välisturule suunatud tuurid tutvustavad meie köögi parimaid palasid, mida me ise väga armastame. Toit valmib kohapeal Tore Toit kokkade poolt. Eesti toitu saab maitsta peale rattatuuri või eraldi, 3-käigulisel lõunasöögil. Söögile lisaks räägivad kokad mis taldrikus on ja miks me seda toitu armastame. Ise saab toidud läbi teha Eesti köögi Cooking Class käigus.

Tallinna toidutuur

Algus: 13:30 Tore Koht, Vene 33, 2 korrus, Tallinn
Kestus: 1.5-2 tundi
Hind: 59 EUR

Stereotüübi kohaselt on eestlased (ja mõistagi ka soomlased) üks kõige eraklikumaid rahvaid maailmas. On aga üks koht, kus pealtnäha külmad ja eemalehoidvad eestlased avanevad ja selleks ei ole miski muu kui söögilaud. Toitu vaaritatakse jagamiseks, kausid kurgisalati ja kukeseenekastmega käivad mööda lauda ringi, kuid põhiroaks on siiski elav vestlus.

Liitu meie kokkadega Tore Toidust pärast linnatuuri, naudi värskeid hooajalisi Eesti köögi roogasid ja tunne end nagu kodus.

 

 

Toidutuur jalgrattal

Algus: 11:00, Vene 33, Tallinn
Kestus: 3-3.5 tundi
Hind: 79 EUR

Meie, eestlased, armastame oma kööki. Toit peab olema värske, maitsev, kohalikust toorainest tehtud ning kohapeal valmistatud. Me kasvatame ise oma köögi- ja puuviljad, käime metsas seenel ja marjul, teeme ise oma moosid ja kurgid sisse. Kõik see annab Eesti köögile erilise, loomuliku maitse – Eesti on see koht kuhu tuleb tulla sööma ehedaid maitseid, mis on võrsunud meie enda pinnasest

Külalisi võõrustades peab eestlase laud ikka lookas olema ja kõik tublisti söönuks saama. Et kõhus ruumi oleks, algab toidutuur ekskursiooniga Kalamaja piirkonda. Sõidame mööda Patarei kindlusest ja Lennusadamast ning läbi Kalamaja suundume Balti Jaama turule. Turult ostetud head  ja paremat maitseme hiljem City Bike Kitchenis koos rikkaliku valikuga Eesti toidust.

Eesti toidu töötuba

Grupi suurus: min 6 to 15 inimest
Hind: 65 EUR inimese kohta
Koht: Tore Koht, Vene 33, 2 korrus

Ainult ettetellimisel!

Hea toit on alati elamus. Eesti köögi kokandustunnis  me ei räägi vaid sellest, mis Eesti köök on, vaid viime teooria kohe praktikakasse. Keskendume värsketele ja hooajalistele koostisosadele vabas õhkkonnas, kus söögi tegemine on puhas rõõm. Koos valmistame Eesti köögist vähem või rohkem tuntud road ja maitseme neid koos kohaliku joogiga. Kokandustund on eelkõige suunatud Eestit külastavale välismaalasele, aga miks mitte ise, eestlasena, kokata koduseid, võib-olla natuke isegi unustatud, toite.  

Shopping Cart
ET