pop-up restod
PÕDRARESTO
Toome põdralihast toidu taldrikule! Paljud teavad, et põdrast saab teha vaid suitsuvorsti ja konservi, kuid Euroopa suurim maismaaimetaja ülimaitsev liha on palju enamat. Pakume 7-käigulist õhtusööki, mis tutvustab kõike head-paremat, mida põdrast valmistada saab: käiku kõik mis söödav, ninast sabani ning isegi magustoit tuleb otse sealt, kus põder kõige meelsamini elab. Menüü kõrvale pakume sobivat joogipaketti, saadaval on nii alkoholiga kui mittealkohoolne variant.
Põdrast inspireeritud restoran debüteeris Kehtna Kutsehariduskeskuse õpperestoranis Neljapäev, kus see oli ülimenukas.
Toimumise aeg: november-detsember kui on põdrajahi hooaeg
Koht: telli oma sõpruskonnale või kollektiivile oma valitud kohas
Hind: alates 60 EUR inimese kohta. Küsi pakkumist oma seltskonnale
KALARESTO
Kala kõlab hästi!
Eestlane on ajalooliselt juba pikka aega kasutanud oma toidulaual veekogudes saadavaid toiduaineid. Samas peab aga tõdema, et Eesti kala on turul vähe saada, sest selle hankimine pole alati lihtne. Seega, sõltumata sellest, et kalatoit on meile väga loomuomane, söövad eestlased viimasel ajal kala siiski vähe ja Eesti oma kala on laual harva.
7-käiguline õhtusöögimenüü väärtustab Eestis kasvatatud ja püütud kala, kalamarja ja muid mereande. Taldrikul on road vähe kasutatud Eesti kalast nii vanal heal kui uudsel viisil. Ja ka magustoit on vana hea ja tuntud, aga uuel viisil. Menüü kõrvale pakume sobivat joogipaketti, saadaval on nii alkoholiga kui mittealkohoolne variant.
Kalarestoran toimus 2023. aastal Kehtna Kutsehariduskeskuse õpperestoranis Neljapäev, kus külastajad olid toitudega väga rahul.
Toimumise aeg: aprill-mai kui on kalapüügi kõrghooaeg, aga võib ka muul ajal
Koht: telli oma sõpruskonnale või kollektiivile oma valitud kohas
Hind: alates 45 EUR inimese kohta. Küsi pakkumist oma seltskonnale
METSARESTO
Me elame ühes maailma kõige metsarikkamas riigis, mõistagi mets on osa meie kultuurist. Armastame metsas jalutada, matkata, rattaga sõita ja peaaegu igal perel on oma salajane seene- ja marjakorjamise koht. Et saaksite seda kõige ise kogeda, viime on köögi otse metsa! Pakume rikkaliku Eesti rahvusköögi söömaaega metsarestos, mille lahutamatu osa on metsaannid – seened ja marjad.
Toimumise aeg: aastaringselt
Inimeste arv: 10-50
Hind: 60 EUR inimese kohta
Küsi pakkumist oma seltkonnale
Ainult ettetellimisel!